Skip to main content

Joy Event

Workshop BibleJournaling

Kom je ook  zaterdagavond 8 juni naar de workshop BibleJournaling bij Boekhandel David in het centrum van Enschede?

In deze inspirerende en gezellige workshop leer je werken met verschillende technieken en materialen. Je kunt weer lekker aan de slag met leuke producten om mee te oefenen. Je leert andere vrouwen kennen. En natuurlijk zorgen wij weer voor wat lekkers.

Vanuit veel ervaring met en passie voor BibleJournaling vertellen Marieke en Elisabeth je van alles over deze leuke creatieve vorm om met de Bijbel aan de slag te gaan. 

 • Locatie: Beltstraat 45 Enschede bij Boekhandel David

 • Start: 19:00 uur

 • Eindtijd: ongeveer 21:30

 • Aanmelden: via onderstaand formulier

Prijs: € 29,95

De prijs is inclusief drinken en wat lekkers + een mooi pakketje voor Biblejournaling + de training door twee ervaren workshopleiders. Je betaald dit bedrag op de avond zelf in de winkel.

Let op: is de prijs te hoog voor jou? Dan wil David jou een korting geven van €5. En je mag het ook laten weten aan de mensen van Joy zodat wij je tegemoet kunnen komen. Stuur dan een mail naar info@joyvoorvrouwen.nl of stuur een bericht via het contactformulier.

Deze workshop is vol. Wel kun je op de reservelijst komen. Wil je dat? Stuur dan een berichtje naar het mailadres info@joyvoorvrouwen.nl of vul HIER het contactformulier in met de vraag of je op de reservelijst kunt. We brengen je dan op de hoogte als er weer een workshop komt.

Hoe was het de vorige keer?

  Aanmelding Workshop BibleJournaling zaterdag 8 juni

  Met dit formulier meld jij je aan voor de workshop. De betaling hiervoor zal plaatsvinden op locatie. Let op: er zijn maar een beperkt aantal plekken. Als jij je aanmeld, gaan wij ervanuit dat je ook komt. Kun je niet meer? Laat het ons dan 2 weken van te voren weten, zodat jouw plek weer beschikbaar komt voor iemand anders. PS: Je ontvangt na aanmelding een bevestiging in je mail-inbox. Laat het ons gerust even weten als je geen bevestiging ontvangt. Dat kan via info@joyvoorvrouwen.nl.

  Naam(Vereist)
  Wil je met iemand samen deelnemen aan deze workshop? Laat deze persoon zich dan apart aanmelden. PS: mocht er geen plek meer zijn, dan laten we dat weten.
  We vragen om je telefoongegevens voor het geval er iets is met het Joy Event of de Workshop waarvoor jij je inschrijft.
  We ontvangen graag je mailadres om je inschrijving te bevestigen en je informatie te sturen over het Joy Event of de workshop of andere informatie vanuit Joy.
  Heb je een allergie of dieet? Laat het ons dan weten. Mochten we wat lekkers inkopen voor dit Joy Event of deze workshop dan kunnen we er rekening mee houden.
  Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten, dan kunnen we daarover contact met je opnemen.