Skip to main content

Terugblik

Theatervoorstelling ‘Ik ben nog niet klaar’

Zaterdag 25 februari was de Joy Vriendinnenavond met Theatervoorstelling ‘Ik ben nog niet klaar!’. Een unieke avond want het was de laatste keer voor Ines Kok en haar man Henri dat ze deze voorstelling in Nederland gaven. In maart zullen ze verhuizen naar Mozambique.

Het theaterstuk nam ons mee in het hele beslisproces van Ines, met een lach en traan. En wat hebben we gelachen en er vielen zeker ook enkele tranen.

Helaas is deze avond alweer voorbij. De tijd vliegt. Des te belangrijker om bewust te kiezen hoe je je tijd invult en om hetgeen dat is geweest dankbaar te herinneren of nog even na te genieten van het Joy-momentje. Daarom hebben we nog een kleine terugblik voor je gemaakt, met foto’s en een aftermovie van de gehele theatervoorstelling!

Speciaal voor jullie…
Je kunt de hele theatervoorstelling terugkijken. Nodig gerust anderen uit om samen te genieten, want ook op het scherm is het een erg leuke voorstelling. Onder de video staan ook nog wat korte filmpjes en leuke foto’s om terug te zien. 


“Het theater was echt heel leuk. Vol humor en het publiek werd er op een leuke manier bij betrokken. En je leert meer wat zending ook inhoudt.”


Theatervoorstelling ‘Ik ben nog niet klaar!’

Met dank aan Joost Schreurs en Ines en Henri Kok kunnen we de gehele theatervoorstelling terug zien. Kijk en geniet ;-):

De video-opname is gemaakt door Joost Schreurs en de foto’s door Marije Kremers en Irene Geerts.