Skip to main content

Terugblik

Training Luisterend Bidden

Zaterdag 1 juni hadden we een geweldige training van Linda Pasman van het Evangelisch Werkverband. Het thema was Luisterend bidden. Het werd goed gepromoot want we stonden zelfs in het ND. 

Met een mooi gevulde zaal vol vrouwen hebben we genoten. Meerdere positieve reactie kwamen langs deze dag. 

De inhoud was goed, ook was het leuk dat we interactief en in groepjes aan de slag konden. Daarnaast konden we ook goed persoonlijk, in stilte aan de slag. We leerde en we oefende. We mochten geven en ontvangen. 

De post-its foto’s hadden te maken met de vraag: hoe kun je jezelf door de dag heen helpen herinneren aan Gods aanwezigheid en dat je je door Hem wilt laten leiden.

Kijk en geniet nog even na met de foto’s 🙂

De foto’s zijn gemaakt door Marije Kremers en Irene Geerts.

Nieuwsbericht Joy Events

Met dit formulier meld jij je aan voor het op de hoogte blijven van de Joy Nieuws en Events. We informeren je vooraf over aankomende events en achteraf over hoe het is geweest met een leuke terugblik. Heel incidenteel hebben we ook andere berichten die gerelateerd zijn aan Joy.

Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden we je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Ga voor meer informatie over je e-mail add-on opties naar de volgende pagina (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
We gebruiken jouw emailadres om je op de hoogte te houden over de Joy Events die eraan komen of die zijn geweest. Heel incidenteel sturen we je ook informatie over gerelateerde zaken m.b.t. Joy.

Goedkeuring in verband met privacy(Vereist)