Skip to main content
  • In relatie met Jezus
  • In relatie met elkaar
  • In relatie met de maatschappij

Missie en visie van Joy

Joy zet vrouwen in beweging. In relatie met Jezus, in relatie met elkaar, in relatie met de maatschappij. Dit doen we door te enthousiasmeren, te activeren, met elkaar te ontspannen en met verdieping. Door een divers aanbod aan activiteiten en inhoud willen we de vele verschillende vrouwen in onze regio in beweging brengen. 

Het team

Bij elk Joy Event staan er veel dames en soms ook mannen voor je klaar om leuke en inspirerende bijeenkomsten en activiteiten te organiseren in oost Nederland. 

Op dit filmpje zie je vrouwen die of structureel helpen of vrouwen die éénmalig helpen. Allen zetten ze hun talenten in met een hart van goud en daar zijn we super blij mee! 

   

Het Joy vrijwilligersteam

Suzanne Spenkelink
Praktische ondersteuning

Suzanne helpt praktisch. Ze is een echte aanpakker. Geweldig hoe ze elke keer weer mee helpt.

We zijn heel dankbaar voor haar! 

Janina Kierzek
Catering en aankleding

Janina verzorgt regelmatig de aankleding of de catering.

We zijn super blij met haar inzet, trouw, creativiteit en enthousiasme.

Het Joy organisatieteam

Irene Geerts

Irene is gelukkig getrouwd met Jaap en samen genieten ze van hun gezin met 4 dochters. Geen dag is hetzelfde en er is altijd wel wat te beleven. Vanuit haar liefde voor God en Jezus, de Bijbel als haar kompas, hart voor vrouwen en passie voor verbinding en gerechtigheid is ze met Joy begonnen in 2022. En het duurde niet lang totdat er meer vrouwen mee gingen helpen. Ze houdt ervan om nieuwe projecten te starten met leuke mensen. Dat doet ze ook in haar werk als communicatieadviseur bij Comyoo creatieve studio. Het bedrijf van haar man. Verder zet ze haar hart voor jongeren in bij de groep 16+ in haar kerk en geniet ze van het leven met familie, vrienden en andere leuke mensen om haar heen.

Marije Kremers

Marije omschrijft zichzelf als enthousiast, creatief en ondernemend. Naast haar werk als communicatiemedewerker is ze graag creatief en sportief bezig. Zo doet zij o.a. de vormgeving voor Joy, leest graag een (informatief) boek en doet 3 x in de week mee met een les Bootcamp of krachttraining.  Marije is 39 jaar, getrouwd met Rogier en moeder van Siem en Ise (12 en 10 jaar). Ze is een enthousiasteling, gek op haar man en kinderen, hond, vrienden en familie en wordt gelukkig van een kop koffie, glas wijn, dagje sauna en kamperen met de caravan.

Mensen en organisaties waarmee we samenwerken

We zijn ontzettend dankbaar voor de mensen die ons steunen. Ideeën aandragen. Interesse tonen en met ons meedenken. 

Zo heeft Irene haar moeder al meerdere malen gevraagd om op te passen. Wat een steun en toeverlaat is zij! Daarnaast onze mannen die met ons meedenken en ons steunen als we weer op pad zijn. Onze kinderen, die soms graag met ons mee willen helpen of erbij willen zijn. 

Daarnaast denken we ook aan de volgende organisaties die ons helpen, een locatie beschikbaar stellen, of met ons meedenken als we vragen hebben:

Ons verhaal

Hoe Joy in 2022 begon

Joy voor vrouwen organiseert events, bijeenkomsten en activiteiten voor vrouwen met als doel om elkaar te ontmoeten, te ontspannen, te genieten van relaties en geïnspireerd te raken, vanuit de liefde van Jezus.

Hoe dat ooit begon kun je lezen in de blog via onderstaande button. 

van ons, voor jou, met Hem

Joy voor vrouwen