Skip to main content

Terugblik

Kampvuuravond met Arise en Lume

Bijna 3 weken geleden zaten we met meer dan 70 vrouwen en meiden bij een lekker warm vuurtje te genieten van een mooi programma van Arise Nederland en Lume. Het was ontzettend koud en tegelijk lekker warm.

Lees hieronder een korte terugblik en verderop kun je de foto’s en de aftermovie bekijken.

TERUGBLIK

Toen we aankwamen ontvingen we een leuke goodibag met notitieboekje, pen, spiegeltje om onszelf eens even in de ogen te kijken, stickers, flyers en kaarten om op te hangen, neer te zetten of te versturen. Na een kopje warme soep en broodjes konden we genieten van een mooi inhoudelijk programma.

Naast onderwerpen waar we ons in konden verdiepen kregen we ook vragen op ons af waarbij je kon gaan staan als je jezelf erin herkende. Enkele van de vragen waren:

  • of je voor jezelf wist wat je mocht gaan doen in het koninkrijk van God?
  • of je wel eens jaloers bent?
  • of je wel eens angst kent?
  • en nog veel meer….

Door deze ‘over-de-streep-vragen’ ontdekten we dat we niet de enige zijn met worstelingen of met de zoektocht naar onze bestemming.

Een ongemakkelijk moment?

Ook kwam er voor sommige een wat ongemakkelijk onderwerp langs; jezelf in de ogen kijken en ontdekken hoe je over jezelf denkt. En daarna ook nog eens je buurvrouw in de ogen kijken. Hoe dat was? Dat was voor iedereen verschillend. De één vond het ongemakkelijk, de ander wel prima. We mochten elkaar bemoedigen. Want hoe gaaf is het om te horen dat je een warme persoonlijkheid hebt en dat iemand dat kan zien in je ogen. Of dat je een krachtig persoon bent en dat je dat dus ook nog eens uitstraalt.

Wat meer aan het einde van de avond mochten we onze moeite op een briefje schrijven en in het vuur gooien om het los te laten. Ook konden we voor elkaar bidden. Want we weten dat we het niet alleen hoeven te doen.

We mogen ons leven beleven samen met een grote God naast ons.

Foto’s en een aftermovie van de kampvuuravond

Met dank aan Marije Kremers voor de aftermovie en  Annelies Mol en Irene Geerts voor de foto’s. Kijk, geniet en kom ook een keer ;-):

De video-opname is gemaakt door Joost Schreurs en de foto’s door Marije Kremers en Irene Geerts.