Skip to main content

Geef je vriendschap een boost

Kom zaterdagavond 4 november naar het Joy Vuurevent

Een mix van ontmoeting, gezelligheid, vlammend vuur ūüĒ• lekkere hapjes, mooie muziek en een goede dosis inspiratie door Esther Stoorvogel.

Dat wil je niet missen!


Thema: Wie of wat is jouw kompas?

Waardoor of door wie laat jij je be√Įnvloeden of leiden?¬†Waar sta je nu in je leven en wat zou je anders willen? Elke kleine stap bepaalt een richting die je opgaat, een (zij)weg die je bewandelt. Vragen die misschien groot zijn, maar uiteindelijk zullen ze leiden tot praktische tips.¬†Ben je nieuwsgierig?

Praktische info

  • Locatie: Haaksbergerstraat 709 in Enschede

  • Tijd: 18:30 uur welkom, start: 19:00 uur, einde: 21:30 uur

  • Bijdrage voor onkosten: richtbedrag is zo‚Äôn ‚ā¨ 8 per persoon, maar je mag het vrij invullen.

Inspiratie door Esther Stoorvogel

Esther Stoorvogel verteld ons meer over het thema. Zij is coach, trainer en spreker (onder andere via Arise NL). Vanuit een oprechte betrokkenheid coacht ze mensen op het gebied van bestemming en leiderschap. Op het gebied van identiteit en traumaverwerking begeleidt ze mensen om tot herstel en bloei te komen.

‚ÄćEsthers hart ligt bij het bestuderen en inspireren vanuit Gods woord. Ze is getrouwd met Jan en moeder van drie jongens. In haar vrije tijd houdt ze erg van lezen, tennissen en wandelen in de Drentse bossen. Ze is mede-oprichtster en leidinggevende van de Stadskerk Emmen. Ze heeft ontwikkelingsstudies gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast rondde ze een theologische studie af aan de Christelijke Hogeschool te Ede in een samenwerkingsverband met de Theologische Faculteit van Heverlee

Terugblik Vuurevent 2022

Samen met je vriendinnen naar een sfeervol avondje uit vol inspiratie