Skip to main content

Terugblik

Joy Vuurevent 2023

Zaterdag 4 november was er weer een heerlijke Vuuravond. We hebben genoten van Esther Stoorvogel haar overdenking, de gesprekken met elkaar, het zingen met Henrike en Denise, de lekkere hapjes van Janina en natuurlijk niet te vergeten de warming-up door Hanna en Marije.

Het was even spannend of alles droog door kon gaan. En met hulp van boven kon alles droog opgezet  worden en was er alleen aan het einde van de avond nog wat regen. 

We hebben een kleine terugblik voor je gemaakt met wat foto’s en een filmpje van de warming-up. Voor als je het thuis nog een keer wilt overdoen ;). Je kunt deze verderop deze pagina vinden. Maar eerst nog iets anders:

Hoe is jouw tijdsindeling? Wat zijn de bronnen in jouw leven?

Wil jij net als alle bezoekers van het Joy Vuurevent nadenken over hoe jij je tijd indeelt en over de bronnen in jouw persoonlijk leven? Dan hebben wij iets moois voor je.

We hebben twee documenten met vragen voor je die bij de  overdenking werden uitgedeeld. Deze vragenlijsten helpen jou of jouw groepje om hierover na te denken. 

Vul onderstaand formulier in, dan kunnen we je een mail sturen en kun jij zelf ook nadenken over jouw tijdsindelingen en over welke bronnen jij in je leven toelaat.

Jouw tijdsbesteding en jouw bronnen voor kennis, vermaak en informatie hebben meer invloed op de keuzes in je leven, je geloofsleven en je relaties dan je soms denkt.

Vragenlijsten voor jouw tijdsindeling en bronnen - Joy Vuurevent 2023

Laat weten of je ook de vragenlijsten wilt ontvangen die we hebben gebruikt bij het Joy Vuurevent in november. Met deze documenten kun je zelf of samen in een groep bewust nadenken over je tijdsbesteding.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Je mag hieronder je mailadres invullen zodat we je de overdenking kunnen toesturen. Verder zullen we je dan ook op de hoogte houden van inspirerende en gezellige Joy Events waar jij van harte welkom bent, alleen of samen met anderen. En je kunt je ten alle tijden weer uitschrijven.

De video-opname en de foto’s zijn gemaakt door Irene Geerts.