Skip to main content

Terugblik

De Warme Truientour

Zaterdag 9 maart was de Warme Truientour in Enschede. Het was het eerste Joy Benefietconcert voor een goed doel. En wat was het gezellig. We waren onder de indruk van de artiesten, lekkere hapjes en gezellige sfeer. Ondanks dat de verwarming uit was, was het een warme avond. Met inspiratie over duurzaam leven. En er was ook een trui te winnen voor de meest originele en duurzame trui. 

Er is elke dag weer een kans om bewust te kiezen of we iets wel of niet kopen, hoe we omgaan met afval of dat we iets weggooien of weggeven.

We hebben een kleine terugblik voor je gemaakt, met foto’s en wat videobeelden voor een indruk. En daarnaast nog een korte vragenlijst. Want wij zijn benieuwd hoe jij het hebt gehad.

Geef ook aan het goede doel

Tijdens de avond was er een vraag om te geven voor een project in Oeganda waarbij gezorgd wordt voor  werkgelegenheid voor jongeren. Door afvalrecycling zet het bedrijf Eco Brixs zoveel mogelijk plastic afval om in duurzame producten. Op deze manier gaat de Oegandese onderneming milieuvervuiling tegen en krijgen jongeren toegang tot de arbeidsmarkt.

Dit concert was mogelijk door de onderstaande sponsoren

De video-opname en de foto’s zijn gemaakt door afwisselend Jaap Geerts, Marije Kremers en Irene Geerts.