Skip to main content

Het is tijd voor jou, voor ons, voor Joy

15 april 2023
Irene Geerts

Het is weer tijd. Tijd voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe ervaringen en het creëren van nieuwe heri…

Het is weer tijd. Tijd voor nieuwe ontmoetingen, nieuwe ervaringen en het creëren van nieuwe herinneringen. Het is weer tijd voor Joy.

Iets meer dan tien jaar geleden waren er vier vrouwen die het verlangen hadden om leuke, inspirerende en creatieve activiteiten te organiseren. En daar werd Joy geboren. We hadden een ontbijt, BBQ, workshopdag, modeshow; grappige openingen, inspirerende spreeksters, gezellige gesprekken, herkenbare situaties en veel gespreksstof. Veel vrouwen uit de Evangelische Gemeente Enschede kwamen er op af. We leerden elkaar beter kennen binnen de kerk en ook vrouwen van buiten waren welkom.

Na een paar jaar kwamen er andere prioriteiten op ons pad. Gezinnen ontstonden of werden uitgebreid, werkzaamheden namen toe. De opkomst nam wat af, en ook de inspiratie. Het organiseren werd te veel en dat betekende voor toen het einde van Joy.

Tot nu. Want ook al eindigde de activiteiten ergens in 2015, de mooie herinneringen bleven. En dat maakt dat we Joy weer nieuw leven inblazen! Eind oktober zullen we weer iets leuks gaan organiseren. Dus lees zeker verder en noteer dit vast in je agenda, om het niet te missen.